Лична страницата на Крум Лозев. Блог, снимки, мисли
Kik's web blog
"It's not that we gotta do what we do
It's what we know, so to me it ain't nuttin but bein true..."
-- DMX "The Rain"
Статии за 2007-06

за съжаление съм луднал малко тези дни и несъмнено това може да направи впечатление в идния текст, който четете. За съжаление се превръща в нормално състояние.
Днес се просетих за добър начин човек да се посмее на останалите. Нещо като ... (online) подигравка (Smile) или подобна щуротия. Ккато и да е де, исках да споделя за няколко сайта на който определено се скъсвам от смях и се чудя какви хора имало и как са оцелели до сега ... Следват цитати от различни страници. Самоте страници ще спомена за да запазя правата им над абсурдите който са драскали:
В сайта за младежки проблеми (teenproblem_DOT_NET) намираме текст под категория "Всичко за секса", където се обяснява на подрастващите че кашата в главите им е "нормална". Да бееееее (Smile)
Понякога мечтаеш за секс с най-добрия си приятел? Представяш си, че се целуваш със своя учител по математика? Или си фантазираш за флирт със своята любима звезда? Това е напълно нормално.
...
След такова въвеждащо слово ще продължа нататък Момичетата понякога също чувстват, че тялото им реагира на сексуалните фантазии като усещат силно затопляне в областта на слабините. Интересно казано, трябва да отбележа (Smile)
Интересни отзиви има и за алкохола, въпреки че бих преопоръчал на авторите да го пробват все пак, та да знаят за какво иде реч. Алкохола прави човек по-общителен. Грешка. Алкохолът е депрасант. Кара Ви да се чувствате добре в кратък срок, но в по-дълъг Ви подтиска и се чувствате зле. Според мен проблема е не че който пие е необщителен, а че е прекалено общителен ... а иначе че на сутринта те подтиска в главате и ти е зле ... кой те кара да пиеш - ще траеш.
За форума на този същия гореспоменат сайт можете сами да се досетите за какви иде реч. Ще си позволя кратък цитат на сериозен проблем на тяхна ... потребителка: Mom4eta, kakvo predpo4itate izcqlo epilirana pu.ka ili trqbva da ima malko kosum4eta vse pak Smile Imate li predpo4itaniq kum nqkoi intimni pri4eski???
Другият много скандален сайт е izpoved_DOT_COM, който явно скоро е станал популярен ... Веднага следва избран цитат: Когато бях малка,не помня точна възраст но мисля че на 10-11-12 години с братовчед ми който е с няколко години по голям от мен си играехме. Един ден той реши да ми покаже пишката си. И аз тогава доста се интересувах от секс и не отказах да я видя а дори и започнах да си играя с нея. След това всеки удобен момент той ми я даваше и аз си играех докато той не свършеше.
...

Божеееее ... колко мъка има по тоя свят боже ... а в българския нет - два пъти повече ...
[ Нагоре ] [ 1 коментар ]
Има 1 статии за този месец
Get Firefox! X Multimedia System Pidgin Instant messanger Get Slackware Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
Това е лична страница. Писаното тук не е мнение на хора свързани по какъвто и да е начин с мен и не трябва да се цитира като такова!