Лична страницата на Крум Лозев. Блог, снимки, мисли
Kik's web blog
"It's not that we gotta do what we do
It's what we know, so to me it ain't nuttin but bein true..."
-- DMX "The Rain"
Статии за 2007-04

И така нямайки ккаво да правя, отделих петнайсетина минутио за да "закоментирам" по-голямата част от стила на сайта. Къса ми се сърцето като се сетя как го бях мислил на времето и колко ис играх да го нагласям. Иначе изобщо не ми харесваше резултата който се беше получил .... (Smile) не всеки е художник, колкото и да ми се иска. Един познат би казал - "Душа на Пикасо, затворена в тяло на бездарник" - което доста точно описва моя случей: иска ми се да правя хубави дизайни, ама после ме питат в какв депресия съм бил за да измился такива цветове ...
Плюс това от известбо време насам наблюдавам една много хубава тенденция при чуждите web-design-ери, а именно да правят сайтовете възможно най-изчистени. Което много от тях послтигат с бели полета ... или поне на мен така ми се струва. А някаде четох, че това е тенденция и в целия рекламен бранш - да не се натрапва и блъска продукта в очите на потребителя, демек - да му се жали окото. За съжаление аз сам доста далече от каквито и да било модни тенденции, за това само си шаря на тази тема, без да давам каквито и да било съвети (Smile)
[ Нагоре ] [ Няма коментари ]
Има 1 статии за този месец
Get Firefox! X Multimedia System Pidgin Instant messanger Get Slackware Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
Това е лична страница. Писаното тук не е мнение на хора свързани по какъвто и да е начин с мен и не трябва да се цитира като такова!